We leven nog... - Reisverslag uit Sydney, Australië van Minke Mud - WaarBenJij.nu We leven nog... - Reisverslag uit Sydney, Australië van Minke Mud - WaarBenJij.nu

We leven nog...

Blijf op de hoogte en volg Minke

13 Juni 2007 | Australië, Sydney

Nu aan de Capricorn Coast- ja, ter hoogte van de steenbokskeerkring- aangeland. Morgen gaan we hem waarschijnlijk passeren, we moeten nog ongeveer 650 km naar Brisbane , maandagmiddag moeten we ons busje inleveren.
Helaas hebben we een beetje schade aan het busje gereden en een heleboel schade aan de suicidale herdershond... Na wat geslinger wist Johan ons gelukkig wel op de weg te houden. Wij leven dus nog, de hond zeker niet meer.
Op het Great barrier reef heeft Johan gedoken. De intro-duik ging helaas aan mijn neus voorbij aangezien het schijnt dat de perslucht een astma aanval kan veroorzaken. Ze wilden me niet laten proberen of dat bij mij ook het geval is, helaas.
Johan heeft ook een haai gezien bij het snorkelen, natuurlijk net toen ik 2 minuten het water uit was om mijn wetsuit uit te doen. Toen ik er weer inlag, was de haai verdwenen. (het was een kleine, niet agressieve rifhaai, ik zie jullie allemaal al denken: ' een haai en je springt het water in?'
Ik zal zometeen nog wat foto's plaatsen. Let niet op onze outfits bij Uluru, het was namelijk 7.00 uur s ochtends en erg koud. Warm blijven was belangrijker dan er goed uitzien voor de foto's...
Hoogstwaarschijnlijk was dit het laatste berichtje. Iedereen hartstikke bedankt voor alle mail, kaarten, pakketjes etc.
En verder: iedereen die er over nadenkt naar het buitenland te gaan: DOEN!

• 13 Juni 2007 - 02:54

Minke:

Helaas, foto's behoren toch niet tot de mogelijkheden hier!

• 13 Juni 2007 - 13:58

Rienk:

Hoe groot was die 'lieve' haai?

Goede reis alvast en tot snel! Ik ben heel benieuwd naar alle fotos (niet naar fotos van dode herdershonden trouwens ;))

• 13 Juni 2007 - 15:44

Chantal:

Hoi Minke en Johan,

Zeer spannende verhalen allemaal. De foto's zien we vast binnenkort wel, ben benieuwd.
    Tot snel en reis voorzichtig.

Chantal (en Jan-Rienk)

• 13 Juni 2007 - 20:54

Mieke:

Hi guys, jullie hebben wat met de diertjes! Enfin, beter de hond dan jullie. Gelukkig dat jullie niet in het slechte weer bij Sydney zaten, heb even de landkaart geraadpleegd, mijn Australische topo zat niet zo in mijn hoofd.
    Vrijdag ook met Diederik naar de dokter geweest: keelontsteking, mogelijk door een vastgeplakt grasje in zijn keel. Hij heeft 2 dagen lang het hele huis onder gespuugd, nu weer OK.
    Tot volgende week.

• 14 Juni 2007 - 11:01

Karen:

Hej Minke & Johan,
    Veel plezier nog laatste daagjes & in het vliegtuig..
    Wel al weer beetje zin om huiswaarts te keren?
    Tussen haaien zwemmen lijkt me niet wat, maar wellicht beter dan tussen een zwerm kwallen !
    Tot (ws) bij de bbq!!

• 14 Juni 2007 - 17:03

Bijna Papa En Mama:

Hey Globetrotters!
    wat een avonturen weer. En ja, helaas voor de hond, maar liever die, dan jullie.
    Goede reis terug en in ieder geval tot de 30e

• 14 Juni 2007 - 18:55

Ada:

wat een avontuur.hond haaien maargoed dat ik niet alles weet. zou me vreselijk zorgen maken. echt leuk al die act. riet uit spanje is hier om rechterarm te spelen minke je bloemen en planten groeien de pan uit. veel plezier nog en doe kalm aan.

• 15 Juni 2007 - 12:20

Pieter:

Ik heb wel eens perslucht geademd, niets aan de hand.

• 17 Juni 2007 - 13:44

Wendy+Pim:

Zit het er voor jullie alweer op? Geniet nog even van de laatste daagjes! Je kaart is aangekomen bij mn moeder, thanks!! Ze vond het superleuk.

• 19 Juni 2007 - 08:14

Pieter:

Kijk trouwens uit voor de Hell's Angels in Australië.

• 30 Augustus 2007 - 08:54

Anu:

Hoi Minke,

Je kent me niet, maar ik had even een paar vraagjes over je co-schappen in Adelaide. Ik had al een tijdje geleden gemaild naar je studentenmail, heb je email adres via Tom Revesz. Hoop iets te horen van je!
    groetjes Anu

284625ab@student.eur.nl