Laatste week in Nederland, hoop ik... - Reisverslag uit Stiens, Nederland van Minke Mud - WaarBenJij.nu Laatste week in Nederland, hoop ik... - Reisverslag uit Stiens, Nederland van Minke Mud - WaarBenJij.nu

Laatste week in Nederland, hoop ik...

Blijf op de hoogte en volg Minke

31 Januari 2007 | Nederland, Stiens

Qua voorbereidingen is alles helemaal klaar. een klein detail is echter dat ik nog (steeds) geen visum heb. Ik heb me de laatste weken in de jungle van de Australische overheid begeven. Bellen naar berlijn (die nederlandse dokters zijn wel raar), bellen naar de nederlandse gezondheidszorginstellingen (die ambassade is toch wel onduidelijk he?!) het proberen te traceren van de eerste longfoto (nergens meer te vinden), opnieuw foto's maken (ach wat nou stralenbelasting, toch uiteindelijk maar een keuring (Jippie, ik ben gezond!) en dus nu maar afwachten.
Het zou zo kunnen dat ik vannacht mijn visum krijg, het zou ook kunnen dat t nog een maand duurt. Ik blijf hopen...
Wat wel erg leuk is, is dat johan komen mag. Maar liefst 4 weken. Dus dat is wel erg leuk om dan 4 weken trekken door Australie te plannen!
Ik hou iedereen op de hoogte!

Minke

• 31 Januari 2007 - 16:53

Amarins:

Ik duim voor je...

• 31 Januari 2007 - 17:44

Silvia :

Harstikke fijn dat je gezond bent, ik had niet anders verwacht.
    Ik hoop voor je dat je je visum snel krijgt voor de geplande reis. Wel jammer voor de handbal. Maar ik wens je veel succes in Australie.
    Liefs, Silvia

• 01 Februari 2007 - 10:47

Chantal:

Super dat Johan ook kan komen!! Dat heeft íe ook wel verdiend na al dat harde werken en al die inzet altijd.
    Gelukkig dat je helemaal gezond bent verklaard! Nu alleen nog wachten op dat visum. Waarschijnlijk zie ik je niet meer voordat je weggaat, dus vast heel veel plezier!!
    Liefs, Chantal

• 02 Februari 2007 - 10:04

Sonja:

Je bent al weer een stapje dichter bij...... En je hebt nog bijna een week! Succes!!!!!

• 02 Februari 2007 - 14:52

Pieter:

Sluit je haakjes!

• 02 Februari 2007 - 20:54

Marieke:

Hoi hoi!!

Balen dat je nog steeds geen zekerheid hebt over je visum! Ik duim heeeeeeel hard voor je mee!!!!! Liefs marieke

• 03 Februari 2007 - 13:42

Joke:

Hééééél hartelijk gefeliciteerd! See you at Schiphol and..., Australie.

• 04 Februari 2007 - 20:35

Birgitte Keijzer:

Vanmiddag de laatste handbalwedstrijd met je gespeeld. Jammmeeerrr!! Wil je op deze wijze een heel goede reis wensen en veel succes in Australië. Geniet er maar van. Werken in het buitenland is zo mooi!! Je leert er ontzettend veel van.
    Heel veel groeten en tot ziens.
    Birgitte

• 09 Februari 2007 - 12:33

Nienke:

Ben echt superblij dat het eindelijk gelukt is en dat ik je afgelopen dinsdag uit heb kunnen zwaaien! Maak er een mooie tijd van en ik wacht op je volgende berichtje!
    Heel veel liefs,
    Nienke

• 09 Februari 2007 - 12:34

Nienke:

Heel veel liefs,
    Nienke

• 10 Februari 2007 - 09:23

Joke:

Ik ben wel heel erg nieuwsgierig naar de eerstvolgende up-date van deze site.