In mijn mailinglist - Reisverslag uit Nijkerk, Nederland van Minke Mud - WaarBenJij.nu In mijn mailinglist - Reisverslag uit Nijkerk, Nederland van Minke Mud - WaarBenJij.nu

In mijn mailinglist

Blijf op de hoogte en volg Minke

18 Januari 2007 | Nederland, Nijkerk

Ik heb jullie allemaal in mijn lijst gezet, voor deze pagina. Mocht je daar geen zin in hebben, moet je ff mailen. dan haal ik je er weer uit... No hard feelings ;)

• 18 Januari 2007 - 12:52

Rienk:

Dit is best handig. Jammer dat er nog niet zoveel opstaat.

Hoe staat het met de voorbereidingen ;)?

• 18 Januari 2007 - 15:37

Tanja:

Hallo hallo!
    Ik wacht met spanning op de verhalen! :D

• 19 Januari 2007 - 14:12

Pieter:

Imba

• 19 Januari 2007 - 17:46

Mieke:

Hardstikke leuk idee, weet ik tenminste uit eerste hand hoe het met je gaat!

• 22 Januari 2007 - 12:59

Chantal:

Hoi,
    Leuk zo'n site. Kunnen we allemaal op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen. Gaan alle voorbereidingen een beetje naar wens?
    Groetjes, Chantal en Jan-Rienk

• 07 Februari 2007 - 14:23

Richard En Irene:

Terwijl ik dit 'schrijf' zit jij nog in de lucht. Hopelijk gaat de vlucht goed. Wij waren blij dat we er bij waren om je uit te zwaaien! Veel plezier downunder, succes met de stage en tot over een paar maandjes.
    Groetjes, Richard en Irene
    P.S.: Johan, je weet ons te vinden!!

• 09 Februari 2007 - 21:43

Mieke:

Hoi Minke, ik hoop dat je een goede reis hebt gehad. Was de dokter op het vliegveld bij aankomst?
    Sterkte a.s. maandag!
    groetjes.

Minke

Op 6 februari vlieg ik naar Adelaide, om daar mijn laatste co-schap te gaan doen. Op deze site wil ik iedereen op de hoogte gaan houden, ik hoop alleen dat het allemaal lukt want dit is al de derde keer dat ik dit typ!