It's a small world... - Reisverslag uit Adelaide, Australië van Minke Mud - WaarBenJij.nu It's a small world... - Reisverslag uit Adelaide, Australië van Minke Mud - WaarBenJij.nu

It's a small world...

Blijf op de hoogte en volg Minke

15 Februari 2007 | Australië, Adelaide

Hoe is het met iedereen?
Het is duidelijk dat ik genoeg tijd heb voor het internet hier, bieb is boven de afdeling. Ik zal jullie niet vervelen met elke zucht en scheet. No worries.
Vanochtend waren we bij pathologie en daar werd ik voor gesteld aan twee andere nederlandse studentes. Blijkt de een uit Cornjum te komen (3km van Stiens) en de andere in de straat te hebben gewoond met mensen die ik ken. Hoezo je bent aan de andere kant van de wereld? We gaan morgen samen aan de Friday drinks, altijd goed om de kroeg in te gaan!
Verder ga ik dit weekend Hockeyen (ben benieuwd of ik de bal raken kan, is echt jaren geleden dat ik dat heb gedaan, maar het was geen probleem als ik erg slecht was.
Vandaag ben ik nog niet buiten geweest, maar het is al warm (zo rond de 33) en dit weekend wordt het alle dagen 40 graden! gelukkig zit ik op de niet opgeknapte verdieping want de mooie verdieping heeft geen airo...
Op de afdeling gaat het prima, met mij iig, sommige kinderen een stuk minder helaas. Mijn uitlegvaardigheden in het Engels worden beter met de dag!
Berichtje voor de dames van HCD: Ik heb gezien dat jullie aardig close waren zondag. was het een goede wedstrijd (de eerste zonder mij ;) Probeer van t weekend (of is het al carnaval) punten te pakken!

Liefs Minke
p.s. ik heb wat foto's geplaatst

• 15 Februari 2007 - 08:12

Marieke:

Hoi Minke
    Super leuk dat je foto's hebt geplaats!!!! Wel super toevallig dat je nl hebt uit je eigen omgeving die je ook nog kent. Geniet ervan en niet te diep in het glaasje kijken!!! :p
    Groetjes marieke

• 15 Februari 2007 - 09:22

Tanja:

Haai!
    Leuk dat je foto's hebt geplaatst! Maar eehh nu ben ik wel zeernieuwschierig wie er uit Cornjum komt?
    Kroegze!
    Liefs Tanja

• 15 Februari 2007 - 11:57

Chantal En Jan-Rienk:

Leuke foto's!!
    Goed insmeren hè als je dit weekend van de zon gaat genieten, we willen natuurlijk niet dat je verbrand. Grappig dat er twee andere studenten zijn die bij je in de buurt wonen. Small world, inderdaad.
    Have fun this weekend.
    Groetjes, Chantal en Jan-Rienk

• 15 Februari 2007 - 14:50

Rienk:

Hockeyen? Wat denken de dames van HCD daarvan?

Best leuke kamer zo te zien...

• 15 Februari 2007 - 15:28

Sonja:

Ziet er goed uit! En dat weer..... Echt relaxed! Hou me op de hoogte van je stapavonturen!

• 17 Februari 2007 - 20:12

Maarten:

hoezo houden co-assisten nog tijd over om te gaan stappen? Kennen ze geen nachtdiensten downunder?

• 22 Februari 2007 - 15:55

Herma:

Wow minke leuk om te horen. Ben je daar eigenlijk alleen? En voor je studie? Hoe lang ben je daar dan? Is johan er ook bij? Hoop dat je onwijs geniet van deze tijd en dat je dit nooit weer zal vergeten op een positieve manier! Liefs herma