Bezigheden Down Under
Blijf op de hoogte en volg Minke
23 Februari 2007 | Australië, Adelaide
dank voor jullie reacties. dat is natuurlijk altijd leuk. En gelukkig hoef ik geen nachtdiensten hier te doen. Niet eens weekenden of avonden. Dus genoeg tijd over om leuke dingen te doen!
Komend weekend heb aardig volgepland. Ik heb me ingeschreven voor een bushwalk in Adelaide Hills. Dit wordt geregeld door de University mountaining club, waar ik ook lid van ga worden. Volgend weekend gaan ze namelijk kamperen en kanoeen op de Murray River, dat was voor mij de belangrijkste reden om lid te worden. Op die manier zie ik, ook zonder auto nog wat van de omgeving van Adelaide. Na het weekend zal ik er foto's van plaatsen, ik hoop natuurlijk op een koala (die schijnen af en toe gezien te worden in het gebied waar we heen gaan; Morialta and Black Hill Conservation Parks).
Verder is er zondag weer Hockey, ik ga weer meedoen en mijn best doen niet te erg in de weg te lopen... t Is best lastig namelijk. Je mag hier bijvoorbeeld alleen scoren als je IN de cirkel staat. Hoe idioot is dat (zeg ik als handballer).
In het ziekenhuis gaat het goed, zelfs de meest zieke patientjes gaan beter! Altijd goed om te zien.
Ik doe nog steeds niet veel zelfstandig, maar ik denk wel dat dat steeds beter zal gaan als ik kijk naar de verbetering die er in mijn engels zit. Ik word wat meer Relaxed en dat helpt.
Wat erg leuk is, is dat Tom (begeleider) het geen enkel probleem vind als ik een week vrij neem wanneer mijn moeder er is. kunnen we mooi naar Kangaroo island, en misschien de Great Ocean Road.
Verder mis ik Johan natuurlijk ernstig, maar niet zo dat het me belemmerd, alleen toen ik m aan de telefoon had afgelopen zondag moest ik wel even slikken. Nog 14 weken dat is zo lang... Maar we zijn al weer bijna een week verder. Ben al een beetje aan het kijken wat we gaan doen in die 3.5 reisweken die we hebben.
Ik wens iedereen veel succes met zijn/haar bezigheden -en met de Nederlandse regen! ;)
Liefs,
p.s. tanja: jij kent een Jelte Peeters(ma)uit Cornjum? Zou bij jou in de klas gezeten moeten hebben.
23 Februari 2007 - 09:02
Tanja!:
Heej minke! Leuk om weer een bericht van je te lezen. Een echte mountaining club dat klinkt wel stoer! Kanoën en kamperen lijkt me leuk! En dat hockey is ook leuk maar idd alleen vanuitde cirkel scoren is ff omschakelen haha! Zit je nu in een team ofzo??
Ik ken wel een Jetze Beeksma uit Cornjum waarbij ik in de klas heb gezeten. En ik geloof dat die ook een zus heeft.
Ik heb nu lekker een week vakantie! Maandag brengen Rienk en ik Mama naar schiphol en dan moet ik het alleen zien te rooien!
En ohja! Ik heb echt de mooiste laarzen die je ooit gezien hebt gekocht! Ze zijn namelijk zee-groen-blauwig... en erg stoer. Boots! En die propedeuse uitreiking daar zal je niets van missen. Want ik kan binnenkort het briefje gewoon afhalen. Zonder poespas :S
Beetje flauw maargoed.
Doei doei!
Liefs XXX -
23 Februari 2007 - 10:37
Sonja:
Klinkt goed! Mail je alle tips wel even? Geloof dat er genoeg te doen is! En lekker dat ze in het ziekenhuis ook relaxed zijn (hoewel: als ze dat in Australie al niet zijn, dan zijn ze het nergens!). Veel plezier dit weekend met je bush walk en ik hoop voor je dat je met koala's kan knuffelen!
xxxx
24 Februari 2007 - 15:34
Sjoukje:
Hallo Minke,
Leuk om jouw verhalen te lezen! Het klinkt als een enorme belevenis, geniet er maar lekker van. Leuk dat je zo makkelijk aan kunt sluiten bij allerlei activiteiten. Hoe was je bush walk? En nu zit je waarschijnlijk in de kano, moet je bij ons niet aan denken, het regent alweer.
Fokelien mailt vrolijke berichten uit Tsjechié, er kan gesnowboard worden, al s het vrij warm.Zij feest ook regelmatig en maakt wilde snowscooter uitstapjes. Groetjes, ook van Maarten. -
25 Februari 2007 - 16:47
Rienk:
Heej,
Klinkt wel erg stoer kanoen en kamperen. Ik verwacht wel een aantal fotos en verhalen over krokodillen. Succes ;-)
Ik heb gisteren met een getapete enkel weer gehandbalt. na een aantal weken stil gezeten te hebben ging het voor geen meter, maar gelukkig hebben we wel gewonnen. Volgende week komen Jan-Rienk en Chantal kijken bij de wedstrijd tegen de cirkeltijgers.
Liefs,
Rienk